הלבשת קירות ומיתוג משרד לפני ואחרי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest

בתמונות הבאות אפשר לראות משרדים לפני ואחרי שיפוץ והלבשה. 

עיצוב משרדים מהווה חיבור רגשי למקום העבודה של הלקוחות והעובדים. קונספט עיצובי, הדמיות וקצת השקעה יכולות לעשות את ההבדל בין משרד לבן ובין משרד המחבר ל DNA של החברה. בין משרד שכיף לעבוד בו ולכזה שלא.

דמיינו לעצמכם שאתם נכנסים למשרד ומולכם פוגשים קיר ללא איזור קבלת פנים ודלפק קבלה או לפחות פינת ישיבה מזמינה. גרוע מכך בלאגן ואי סדר מיד בכניסה למשרד.  מה הייתם חושבים על המשרד הזה בתור לקוחות או בתור עובדים?

Global Power

משרד של חברה בתחום האנרגיה, 300 מ"ר, גבעתיים. המשרד נמצא בבניין ישן והאתגר היה לתכנון ולעצב משרד מזמין ומכובד

אחרי השיפוץ

משרד נעים, חדר ישיבות עם זכוכית פונה למסדרון עגול ולא ארוך. קיר כח בצבע הלוגו הכתום וחדר הישיבות בצבע הלוגו הצהוב. תמונות של היזם מפארות את הקירות.

לפני השיפוץ

במקור היה מסדרון ארוך עם חדרים בשני הצדדים. חלונות משני הצדדים של המסדרון. 

Click Cruiser

משרד של חברה הייטק, 100 מ"ר, תל אביב. היזמים רצו משרד מגניב. לאחר שהם עברו, אמרו שיש להם בעיה שהמשרד שלהם יותר כיף מהבית.

אחרי השיפוץ

המבואה הפכה להיות הסלון של העובדים. לצידה פינת האוכל ושטח המשחקים. הדלתות נצבעו כל אחת בצבע אחר ועל הקיר ציירנו גרפיטי של סופר מן.

לפני השיפוץ

במקור היה משרד צבוע בלבן, ללא אופי. מבואה אחת ו- 4 חדרים. 

זרעים גדרה

.משרד של 3000 מ"ר בשתי קומות. 

אחרי העיצוב

צבע וטפטים נתנו למקום חיות.

לפני העיצוב

במקור היה מסדרון ארוך שחלקו הקדמי צר, חדרים במבנה אלכסוני ועמודים עגולים.

logo_impression

Impression​

עיצוב משרד הייטק, בתקציב מינימלי, 90 מ"ר, תל אביב. 

אחרי השיפוץ

משרד צבעוני ונעים. צבע הלוגו הירוק בעמודים ובתוספת צבעים אופטמיים של נקודות צבע ורוד, כתום בעמודים. טפטים באווירה של תל אביב. חדר הישיבות המקורי נשאר כולל השנדלייר. התקרה נשארה שחורה ומגניבה.

לפני השיפוץ

במקור היה מסדרון ארוך עם חדרים בשני הצדדים. חלונות משני הצדדים של המסדרון. 

The Jerusalem Post

עיצוב משרד מערכת עיתון, 1500 מ"ר, ירושלים. 

אחרי השיפוץ

עיצוב המשרד של הג'רוזלם פוסט, כשהיה צריך לבצע שינויים מינימליים כדי לא לפגוע בפרקט ולהגדיל את העלויות של השיפוץ. היה צורך להכניס פורגרמה חדשה להנהלת העיתון ולחדר העריכה והכתבים. הרבה יותר מוצלח לפגוש דלפק מזכירה מאשר קיר.

לפני השיפוץ

במקור כשנכנסים בדלת פוגשים קיר עם תמונה שמאחוריו חדר. אלו היו חדרי הנהלה המקוריים של ה JCS.